50 jaar Vakantie bij Meeussen

 

Waar blijft de tijd...? Dit jaar bestaat ons bedrijf 50 jaar. Een halve eeuw vakantie vieren in Mook en Plasmolen. Nog steeds hebben wij de missie die onze (schoon)ouders onbewust ook hanteerden: mensen laten zien hoe mooi onze omgeving is. Daarom trakteren wij dit jaar iedere maand een aantal gasten op een uitje in de regio.

Vorige week trapten we ons jubileumjaar af met een Liberationtour. William toerde met een zestal gasten van Vakantie bij Meeussen in een legergroene Dodge uit 1944 langs high-lights van operatie Market Garden, onder leiding van gids Bert Eikelenboom. Indrukwekkend, aldus onze gasten. De regio Plasmolen - Mook speelde een belangrijke rol tijdens de oorlog en de bevrijding en tijdens de Liberationtour gaat deze geschiedenis leven.

Meer weten: kijk even op Liberationtour. Heeft u meer interesse? Het Bevrijdingmusuem in Groesbeek ligt slechts een paar kilometer verderop en ook het Oorlogsmuseum in Overloon is een echte aanrader.


Wordt vervolgd!

Welke gasten de volgende keer met ons meegaan? Dat blijft een verrassing! Ook voor ons, want we verloten iedere maand een jubileum-uitje onder de gasten die op dat moment op één van onze parken verblijven. Gewoon briefjes met namen in de spreekwoordelijke hoge hoed en grabbelen maar. Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook en u ziet de foto's voorbij komen. Zo kunt u meteen een programma maken voor uw volgende vakantie!