Wij wensen u een gelukkig 2018!

 

Laten we beginnen met u alle goeds te wensen voor het nieuwe jaar. Dat 2018 een mooi jaar mag worden, met veel warmte en talrijke mooie momenten met de mensen die u dierbaar zijn.

Natuurlijk wensen wij u ook een ontspannen 2018. Om deze wens kracht bij te zetten, wijzen we u nog even op onze vroegboekkorting. Als u voor 31 januari 2018 een verblijf bij ons boekt, krijgt u 10% korting! Dat noemen wij een goed begin van een nieuw (vakantie)jaar. Kijk hier voor de mogelijkheden.
 

Vakantie bij Meeussen bestaat 50 jaar en dat vieren we! In het najaar van 2017 zijn we gestart met een maandelijks feestje. 'Gewoon' een klein feestje, in de vorm van een uitje, telkens voor andere gasten. Zo nam William een aantal gasten mee op Liberationtour: met een jeep langs verschillende high-lights van Operation Market Garden. Gaby maakte met andere gasten een mooie wandeling over de hei, onder leiding van de deskundige gids Theo van Brunschot. Deze wandeling sloten we af met een heerlijke lunch bij Herberg Restaurant 't Zwaantje.

Misschien leuk om te weten: gids Theo van Brunschot kent de regio en geschiedenis op zijn duimpje. Vorig jaar verscheen zijn indrukwekkende roman over de Tachtigjarige Oorlog op de Mookerheide, Noodweer.


Ook in 2018 nodigen we gasten uit. Wie? Dat blijft een verrassing! Ook voor ons, want we verloten iedere maand een jubileum-uitje onder de gasten die op dat moment op één van onze parken verblijven. Gewoon briefjes met namen in de spreekwoordelijke hoge hoed en grabbelen maar. Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook en u ziet de foto's voorbij komen. Zo kunt u meteen een programma maken voor uw volgende vakantie!

Abraham weet waar je de mosterd haalt...

Als 50-jarige weten we waar je de mosterd haalt. Inderdaad: wij weten wat er rondom onze parken allemaal te doen is zodat u een heerlijke vakantie heeft. Lekker eten maakt natuurlijk ook deel uit van een geslaagde vakantie. Daarom geven wij de komende maanden onze gasten een potje mosterd kado. Uiteraard ambachtelijk gemaakt in de regio. Lekker bij een blokje kaas 's avonds op de bank of om een lekkere mosterdsoep van te maken. Dat smaakt weer prima na een lange wandeling. Eet smakelijk!