Met zonder jas

 

"Mogen we met zonder jas naar buiten?" Zonder het antwoord af te wachten, rennen onze jongste dochter en haar vriendinnetje naar buiten. Zonder jas, in goed Nederlands. Het laat zich raden wat hun volgende vraag is. Geld voor een ijsje bij Clevers. Inderdaad: ook de ijssalon aan het plein in Plasmolen heeft de deuren weer geopend. Ja, het is voorjaar!

​Voorjaar, daar worden we blij van. Daarom -en omdat we nog steeds ons vijftig jarig bestaan vieren- trakteren we op de voorjaarsgroente bij uitstek: asperges. Als u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een bungalow reserveert, doen wij u bij aankomst een kilo verse, echte Limburgse asperges kado! Wij wensen u alvast smakelijk eten.

Pony's op Molendal

​We zaten de afgelopen maanden niet stil. Meestal gebruiken we de wintermaanden voor onderhoud en administratie. Afgelopen winter hebben we bovendien het onderkomen voor onze nieuwe bewoners gerealiseerd: de pony's Senna en Boefje. Onze dochters rijden op Senna (links op de foto) en Boefje is een echt gezelschapsdier dat houdt van knuffels en gezelligheid. Famke, Noor en Cato gaan graag met haar wandelen en vinden het meestal ook hartstikke leuk als er andere kinderen meegaan. Leuk om te weten als u binnenkort met kleine kinderen bij ons verblijft.

Nieuwe inrichting

Verder staat er sinds een paar maanden een nieuwe brievenbus op de parkeerplaats bij de receptie, speciaal bedoeld voor gasten die tijdens hun verblijf graag post ontvangen. Ook zijn we op zoek naar nieuwe keukens voor onze bungalows op Molendal. Als we de knoop doorgehakt hebben, gaan we deze de komende periode geleidelijk aan plaatsen. Zo hopen we dat iedereen zich thuis blijft voelen bij ons. Of het nu om een langere periode gaat, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, of 'gewoon' om een heerljke vakantie: wij verwelkomen u graag. En reserveer snel, want we kopen met veel plezier die lekkere asperges voor u!

​Geniet van het voorjaar! Hartelijke groeten,
​Gaby & William Meeussen