Grote & zachte G

 

Wat een zomers weer! Dat is genieten met een grote (en zachte) G! Eind deze week krijgen de kinderen in deze regio schoolvakantie -als eersten in Nederland- en dan begint ons seizoen echt helemaal. Heerlijk!

Wij ontmoetten u graag deze zomer. Het merendeel van onze bungalows is gereserveerd, maar we hebben nog een paar 'gaatjes' in onze agenda. Er toch nog even een weekend, midweek of week tussenuit? Check hier de beschikbaarheid. U bent natuurlijk het hele jaar van harte welkom. Ook het najaar heeft zijn charmes en zorgt voor vakantiekriebels. Maar nu kunnen we nog geen genoeg krijgen van de zomer. Geniet u met ons mee?

Nieuwe keukens

In september starten we met het plaatsen van nieuwe keukens in onze bungalows op Molendal. In alle 20 bungalows komt een compleet nieuwe keuken, afgewerkt met een mooie houtstructuur en voorzien van up-to-date apparatuur. We hebben er zin in om hiermee aan de slag te gaan. Verbouwen en inrichten is toch wel één van de leukste dingen van ons (vakantie)vak. Naar verwachting zijn we in december klaar, dan is uw verblijf dus nóg comfortabeler en gezelliger.

Erop uit

We gingen weer met onze gasten op pad, ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum. Dit maal waren we te gast bij Wijngaard De Plack in Groesbeek. Wat kan Virginie Grutters enthousiast vertellen, en wat een heerlijke wijnen proefden we. Echt een aanrader!

Inderdaad onze omgeving is echt prachtig. Niet alleen wijndorp Groesbeek  is een aanrader, maar er is van alles te beleven rondom 'Vakantie bij Meeussen'. Op onze website geven we verschillende tips. Bekijk ook even de leuke filmpjes om echt in de stemming te komen. Zoekt u een activiteit met een groep? Onderstaande activiteiten organiseren we graag voor u:

  • Volg de sporen van de bevrijding met de Liberation Tour
  • Rondleiding en proeverij bij Wijngaard de Plack (zie bovenstaand)
  • Bierproeverij bij Herberg Restaurant ‘t Zwaantje in Mook. Lekker met bokbiertjes in het najaar!
  • Wandeling met verhalen rondom Huys te Moock, onder leiding van dé gids in de regio Theo van Brunschot
  • IVN wandeling, oftewel struinen met een bevlogen gids die bij alles een verhaal weet te vertellen. Leuk voor jong en oud.


Zoals u misschien weet, hebben we in de omgeving gezellige terrassen in overvloed. Toch willen we er eentje uitlichten, namelijk het nieuwe terras bij Imkerij de Immenhof in Molenhoek, te midden van een bijzondere tuin. Erg sfeervol, zo vindt u niet snel een tweede!

Laat u verrassen!

Geniet van de zomer, hartelijke groeten,
Gaby & William Meeussen