Elk seizoen...

 

...heeft zijn charme.We nemen nu toch echt afscheid van de zomer en ook dat heeft wat. Nu naar buiten gaan betekent écht een frisse neus halen. Daarna is het binnen heerlijk warm en knus. En gelukkig blijft het gezellig op ons park. Ook in het najaar is het overgrote deel van onze bungalows gereserveerd. De gaatjes in de agenda gebruiken we om nieuwe keukens te plaatsen én last-minute gasten van harte welkom te heten. Wilt u er nog even een week, midweek of weekend tussenuit? Laat het ons weten!

Erop uit

Er gebeurt van alles in de buurt. Zo zijn op het landgoed rondom Jachtslot De Mookerheide de historische kassen in ere hersteld. Bovendien opende vorig jaar Landwinkel Boer Spierings haar deuren in de voormalige kapel van het Jachtslot. Aanrader! Op loopafstand van ons park, als onderdeel van een mooie wandelroute. Print dan de coupon uit die u onderaan deze nieuwsbrief vindt en u krijgt een boodschappentas kado bij uw aankopen. Handig en leuk!

Tijdens de Nacht van de Nacht (27 oktober) is het landgoed bovendien het decor van een bijzonder sfeervol diner. Herberg Restaurant 't Zwaantje uit Mook verzorgt een pop-up restaurant in de historische kas, een ware culinaire beleving. Eenmalig en met een beperkt aantal plaatsen, dus bijzonder.

Nieuwe keukens

De eerste nieuwe keukens staan! Mooi -al zeggen we het zelf- en comfortabel, want ze zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. De komende maanden gaan we in alle 20 bungalows op Molendal nieuwe keukens plaatsen. Met veel plezier, want wij houden van verbouwen en inrichten.

Tot ziens!

Wij begroeten u graag en geven u in levende lijve met alle plezier nog veel meer tips voor een geslaagde vakantie.

Hartelijke groeten,
Gaby & William Meeussen