Groeteractiviteiten 

Gedurende de maand augustus vinden er nog allerlei Groeteractiviteiten in het Land van Cuijk plaats. Wijs uw gasten eens op deze ( gratis) mogelijkheden om kennis te maken met onze mooie regio. Kijk op de Land van Cuijk agenda voor nog meer tips. Een greep uit het groeteraanbod:

  • Alle dinsdagmiddagen in augustus: om 14.00 uur wandeling olv een gids door vestingstad Grave, min. 4 deelnemers. Kosten 4,50 pp, start: Toeristisch Ontmoetingspunt in oude raadhuis, Grave. 

  • Alle woensdagmiddagen in augustus en september: om 14.00 en 15.00 uur een informatieve en informele rondleiding over de sluizen bij Sambeek, start bij De Meerstoel, Maasstraat 12 Sambeek, gratis

  • Vrijdagen in augustus: Inlooprondleiding door het Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven en kloosterker van Sint Agatha, aanvang 14.00 uur op grote parkeerplaats Kloosterlaan 24 Sint Agatha, 4,-- pp.

  • Maandag 19 augustus: Fietstocht in en om Overloon olv een Groeter. Vertrek 13.30 uur vanaf het Museumplein in Overloon. Deelname is gratis, duur: ca 2 - 3 uur. Breng uw eigen fiets mee. 

  • Woensdag 21 augustus: Wandeling over het Duits Lijntje in Haps olv Groeter Elles, start 14.00 uur bij Huistheater De Steenakker, Steenakkerstraat 5 in Haps. Vooraf aanmelden verplicht. Kosten € 6,-- pp.

  • Maandag 26 augustus: Wandeling olv een Groeter door Overloon over de Slag bij Overloon. Aanvang 11 uur, start bij Theobalduskerk in centrum Overloon, aanmelden niet nodig, deelname is gratis. 

  • Ellke donderdag tm september om 10.00 uur Groeterwandeling door Boxmeer. Vertrek vanaf Cultureel centrum De Weijer, Raetsingel Boxmeer. Duur ca. 2 uur, deelname is gratis. Aanmelden niet nodig. 

Uw beursaanbieding op de 50Plus Beurs

Van 17 tot en met 21 september is het Land van Cuijk met een stand vertegenwoordigd op de 50Plus Beurs in Utrecht. Vijf dagen lang gaan onze beursvrijwilligers onze mooie regio onder de aandacht brengen van het publiek. Dit doen zij o.a. met een speciaal cadeautje voor de belangstellenden; een doosje met Maasheggenthee, met daarop de verwijzing naar een speciale ( nog in te richten) beurspagina. 

Wilt u uw bedrijf ook onder de aandacht brengen van deze doelgroep? Dat kan door mee te doen aan de speciale beurspagina met daarop een zgn. etalage. In dit blokje kunt u een speciale beursaanbieding plaatsen en kan de bezoeker direct doorklikken naar uw eigen site. De site is vanaf de beursperiode enkele maanden in de lucht. Deelname kost € 100, de beursaanbieding stelt u zelf samen en is voor uw rekening. Heeft u interesse? Stuur een mailje naar: info@rbtlandvancuijk.nl en wij nemen contact met u op. Aanmelding kan zeker nog tot en met 31 augustus!

Promotiemateriaal Land van Cuijk

Heeft u nog promotiemateriaal van het Land van Cuijk nodig? In de vorm van Land van Cuijk Magazines of Belevingskaarten? Stuur ons een mail via info@rbtlandvancuijk.nl Wij nemen dan contact met u op.