Goei Leven Beleven krijgt vervolg in 2020

Het driedaagse evenement Een Goei Leven Beleven krijgt een vervolg in 2020. Daartoe hebben de ondernemers en de organisatoren, die betrokken waren bij de editie van dit jaar, afgelopen maandag besloten.
Het evenement vindt, zoals vorig en dit jaar, plaats in periode waarin ook de kortste nacht valt. Een Goei Leven Beleven 2020 staat daarom gepland in het weekeinde van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni.
Het evenement valt voor het eerst niet samen met de kermis in Boxmeer. Daarmee wordt ook tegemoetgekomen aan de wens van de Boxmeerse centrumondernemers. Het biedt hen de gelegenheid om in 2020 ook aan te haken op het Land van Cuijk-brede evenement.
Meer informatie over de opzet van Een Goei Leven Beleven 2020 en hoe ondernemers en organisaties kunnen deelnemen aan het evenement volgt in de komende maanden.

Recreatieve impuls langs Peelkanaal

Als onderdeel van het gebiedsprogramma De Verborgen Raamvallei heeft de omgeving van het Peelkanaal in Mill een belangrijke recreatieve impuls gekregen. Met de aanleg van ecologische verbindingszones, vispassages, een fietspad en een fietsbrug is het landschap langs het Peelkanaal, van de Graafseweg tot aan de Graafsche Raam, zichtbaar aantrekkelijker geworden.
Het vernieuwde Peelkanaal wordt op vrijdag 6 september aanstaande officieel geopend. Het gebied wordt dan -letterlijk- teruggegeven aan de omwonenden.

Nieuwe online training gastvrijheid

Visit Brabant biedt een aantal onlinetrainingen. Hun nieuwste training gaat over gastvrijheid.
In deze onlinetraining ontvangt u praktische tips en voorbeelden die kunnen bijdragen aan de verbetering van uw gastvrijheid.
De training is bedoeld voor de Brabantse vrijetijdssector, zoals verblijfsaccommodaties, horeca, evenementen, attracties, musea en bezienswaardigheden.
De oefenvragen in de training betrekken u actief bij het doorlopen van de training en met een toets aan het einde wordt uw kennis getest. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Brabants Gastvrijheid-certificaat.
Kijk voor de training op https://elearning.visitbrabant.com/nl/Bezoekers/Trainingen/Details-training/3441