Zomer!

We kunnen er echt niet om heen: het is zomer in Nederland. Nog zo'n anderhalve week en de eerste scholen krijgen vakantie. Inderdaad: ons seizoen is begonnen!

Verkoeling

Stralende zon en een strakblauwe lucht. Dochter Cato en vriendinnetje Jet weten er wel raad mee. Zij zoeken verkoeling in de Mookerplas, in de volksmond de Grote Siep, op zo'n tien minuten lopen van onze bungalows in Plasmolen. Lekker zwemmen, luieren op het uitgestrekte strand en nog even spelen op de verschillende nieuwe speeltoestellen. Voor elke leeftijd wat wils. Cato en Jet weten trouwens ook maar al te goed dat de looproute naar de plas langs IJssalon Clevers loopt...

Nieuw gezicht Annelies

"Ik maak graag kennis met u als u binnenkort één van onze parken bezoekt, nu alvast een korte introductie. Ik werk namelijk sinds kort als receptioniste bij “Vakantie bij Meeussen” en ik vervang Jessie Janssen. Ik ben Annelies de Bruin en woon in Groesbeek. Gaby en ik kennen elkaar nog uit onze jeugd uit Groesbeek. Trouwens: dat dorp (onderdeel van de gemeente Berg en Dal) is ook echt een bezoek waard als u hier bent.
Ik heb jarenlang in de assurantiebranche gewerkt en was toe aan een nieuwe uitdaging. Mooi dat die wens dan ook vervuld is! Op dit moment zitten de eerste dagen erop. Ik doe veel nieuwe indrukken op en natuurlijk is het even schakelen en wennen, maar ik voel me welkom en heb er heel veel zin in. Werken in vakantiesferen is in ieder geval heerlijk!
Tot ziens! Wees welkom! Kom genieten! Vier uw vakantie!"

Lekker eten & drinken

Bij vakantie hoort lekker eten en drinken. Wist u dat er op 5 minuten loopafstand van Molendal en Mookerplas maar liefst acht restaurants te vinden zijn? Ieder met een eigen stijl en eigen menukaart, dus keuze in overvloed. 
Eén van deze bedrijven is de Malle Jan, sinds jaar en dag bekend in Plasmolen en ver daarbuiten. René en Silvia exploiteren dit bedrijf en hebben dit voorjaar grondig verbouwd. De sfeer is gebleven, maar ze hebben de capaciteit vergroot waardoor het ook mogelijk is om een besloten feest, borrel of presentatie te geven. Ook is de keuken vernieuwd, en dat proeft u ongetwijfeld!
www.grandcafedemallejan.nl

Hartelijke groeten,

Gaby & William Meeussen