Inspiratiedag op 21 november

De jaarlijkse Inspiratiedag voor toeristisch-recreatieve ondernemers en organisaties in het Land van Cuijk vindt plaats op donderdag 21 november. De locatie is ditmaal het City Resort Hotel in Mill. Het programma start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.
De uitnodiging voor de Inspiratiedag, inclusief het programma, volgt komende week.

Liberation Route Brabant giftbox

De Liberation Route Brabant bestaat uit acht fietsroutes. De routes gaan onder meer langs luisterzuilen, monumenten én musea, die zichtbaar maken wat de impact van de Tweede Wereldoorlog voor onze provincie is geweest. Het routebureau van VisitBrabant biedt deze routes aan in de vorm van fietskaarten.
Nieuw is de luxe giftbox van de Liberation Route Brabant. Deze cadeaubox bevat de 8 fietsroutekaarten plus de provincieoverschrijdende route 'Aan de andere kant'. De laatstgenoemde route gaat onder meer over de nieuwe fietsbrug door Oorlogsmuseum Overloon.
Ondernemers kunnen de Liberation Route Brabant Giftbox aanschaffen met een aantrekkelijke korting. Zij betalen slechts € 14,95 exclusief bwt per giftbox. De consumentenadviesprijs bedraagt € 19,44 inclusief btw.
De giftbox kan worden besteld via de volgende link: https://partners.visitbrabant.com/diensten-visitbrabant/routebureau/bestelformulier-liberation-route-brabant

Fietsroute Land van Cuijk in Toeractief

“Tussen Boxmeer en Overloon liggen bossen en heide, vergeten dorpen en een landschap dat uniek is voor Nederland: de Maasheggen, het enige Nederlandse UNESCO-biosfeergebied. Het ziet er niet alleen bijzonder en prachtig uit, er zijn ook tradities die je nergens anders tegenkomt.” Het is de inleiding van een uitvoerig artikel in de nieuwste uitgave van Toeractief, een tijdschrift voor fietsers en wandelaars. Toeractief komt zeven keer per jaar uit en heeft een bereik van 100.000 lezers.
In de afgelopen vrijdag verschenen najaarseditie van Toeractief wordt ruimschoots aandacht besteed aan de fietsmogelijkheden in het Land van Cuijk, meer specifiek in de omgeving van Boxmeer en Overloon. Redactrice Marjolein van Rotterdam is vol lof over de kwaliteit van de fietspaden, de beschutte routes en de bereikbaarheid van het gebied via openbaar vervoer (4 van maximaal 5 sterren). Nog enthousiaster is zij over de horeca én de afwisseling in de route; daarvoor gaf zij het maximale aantal van 5 sterren.