Feestmaand

Eigenlijk zou iedere maand een feestmaand moeten zijn... Met aandacht voor de mensen die je dierbaar zijn, lekker (uit) eten, kadootjes, goede gesprekken bij de kerstboom, lange wandelingen of juist heerlijk de hele middag met een boek of gezelschapsspel op de bank. Laten we daarom alvast beginnen met één goed voornemen: meer van dat soort momenten en dagen in 2020. Daar gaan we voor! Maar eerst gaan we 'even' genieten van dé feestmaand. Wij wensen u een heerlijke decembermaand!

Vroegboekkorting

Maak een begin met die goede voornemens en boek nu een heerlijke week of weekend in één van onze bungalows. Als u nu boekt voor 2020, krijgt u automatisch een korting van 10%. Dat is toch mooi meegenomen!

Nieuw gezicht

Voor ons niet, voor u wel: een nieuw gezicht bij Vakantie bij Meeussen. Sinds kort werkt Miranda bij ons en ze stelt zich graag aan u voor:
"Ik heet u graag van harte welkom op onze vakantieparken. Ja, inderdaad, hoewel ik nog maar kort bij Vakantie bij Meeussen werk, voelt het al als 'ons'. Dat komt waarschijnlijk omdat ik geboren en getogen ben in de directe omgeving en ook Gaby en William al wat langer ken. Zelf woon ik inmiddels in Gennep, samen met man Sandy en hond Guus. Eén van mijn hobby's is dan ook wandelen met Guus. Ik vind iedere keer weer een andere route in de buurt, we wonen écht in een mooi gebied! Een van mijn favorieten is toch wel een rondje rondom de Mookerplas, rondom de Siep, zeggen wij hier. En dan afsluiten met een kop koffie bij de Malle Jan of een ijsje bij Clevers. Ook leuk: de Heumense Schans. Direct hieraan grenst een hondenlosloopgebied, aangeduid met blauwe paaltjes met een witte hond erop. Erg mooi, met verschillende klimmetjes en dalingen. Aanrader!"

Kerstsfeer

Wij hebben onze bungalows in kerstsfeer gebracht. En de afgelopen maanden hard gewerkt om verschillende bungalows te schilderen, nieuwe keukens te plaatsen en vloeren te leggen. Kortom: een heerlijk uitvalsbasis voor een paar winterse dagen. We hebben nog een paar plekken vrij. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!Mochten wij u niet meer spreken: 

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar gewenst!

Hartelijke groeten,

Gaby & William Meeussen