‘Abwechselungsreiches Land van Cuijk’

Niederrhein Nachrichten heeft afgelopen zaterdag ruime aandacht besteed aan de toeristische bezienswaardigheden van onze regio. Onder de kop ‘Abwechselungsreiches Land van Cuijk‘ is een halve pagina groot artikel verschenen in Niederrhein Nachrichten. Het weekblad wordt in een oplage van 150.000 exemplaren verspreid in de gemeenten Kleve, Goch, Emmerich, Geldern, Kevelaer en Xanten.
Aan het artikel was ook een lezersprijsvraag gekoppeld. De prijs is een tweedaags bezoek aan het Land van Cuijk voor twee personen. De lezersprijsvraag is, zoals de eerdere verloting in Welt am Sonntag, mede mogelijk gemaakt door Oorlogsmuseum Overloon, Maasheggen UNESCO, Zoo Parc Overloon, Centrumondernemers Boxmeer, Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen, City Resort Hotel Mill en Gastenverblijf Brembroeken.

Presentatie promotiepakket 2020

Tijdens de Inspiratiedag op donderdag 21 november wordt onder meer het Land van Cuijk Promotiepakket 2020 gepresenteerd. Wie die middag besluit om mee te doen aan (onderdelen van) het Land van Cuijk Promotiepakket ontvangt een aantrekkelijke korting, die alleen tijdens de Inspiratiedag kan worden verzilverd.
De Inspiratiedag vindt plaats in het City Resort in Mill. Het programma start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De uitnodiging volgt deze week.

Columns ook op landvancuijk.nl

Op verzoek van de redactie van het nieuwe Cuijkse huis-aan-huisblad De Stier laat toeristisch manager Erik Jansen elke twee weken zijn licht schijnen over de ontwikkeling van het toerisme in het Land van Cuijk. Zijn columns worden sinds kort ook doorgeplaatst in De Bok, dat in de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis verschijnt.
De columns zijn nu ook terug te vinden op www.landvancuijk.nl

Das Leisure Ondernemersfestival

VisitBrabant organiseert op dinsdag 19 november een groot festival voor ondernemers in de Brabantse vrijetijdssector. Tijdens Das Leisure Ondernemers Festival wordt bijzondere aandacht besteed aan de Duitse gast. Steeds meer Duitse gasten weten Brabant te vinden en dat is goed nieuws. Ze besteden niet alleen veel meer dan Nederlandse gasten, ze zijn bovendien erg loyaal.
Kijk op https://partners.visitbrabant.com/acties/ondernemersfestival voor het programma. Aanmelden kan ook via de site.
Het festival vindt plaats in De Koepel in Breda en begint om 14.30 uur. Deelname is gratis. Op de eerdergenoemde site staat ook een lijst met de bedrijven en organisaties die al zijn aangemeld.