Nog niet aangemeld? Doe het nu!

Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van toerisme en recreatie – en wat wij er in het Land van Cuijk mee kunnen en moeten? Nieuwe inspiratie opdoen op het thema ‘gastvrijheid? Of altijd al willen weten hoe je hoger kunt scoren in de online ranglijsten van beste bedrijven?
Kom dan op donderdag 21 november naar onze jaarlijkse Inspiratiedag. De bijeenkomst wordt georganiseerd in City Resort Hotel in Mill. Het programma begint om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en duurt tot 16.15 uur. De deelname is gratis. Kijk voor het programma op https://www.rbtlandvancuijk.nl/nieuws/08-11-2019-meld-je-aan-voor-inspiratiedag-2019/

Bonus voor deelname aan Inspiratiedag

Ondernemers en organisaties die komende donderdag de Inspiratiedag bijwonen, krijgen 25 euro korting op hun advertorial of advertentie in het Land van Cuijk Magazine 2020, het Fiets & Wandelboekje 2020 of de Belevingskaart Land van Cuijk 2020. Voorwaarde is wel dat zij zich donderdag ter plaatse inschrijven voor een of meer van de genoemde middelen.
Aantrekkelijker kunnen we het niet maken: gratis deelnemen aan een Inspiratiedag met interessante onderwerpen en sprekers én op de koop toe ook nog eens 25 euro voordeel. Alle reden om donderdag aanwezig te zijn. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, stuur dan vandaag nog een mail naar info@rbtlandvancuijk.nl

Promotiefilm Land van Cuijk

Op ons verzoek heeft Nick de Graaf van De Blauwe Graaf een korte promotiefilm gemaakt over het Land van Cuijk. De promotiefilm richt zich specifiek op de Bourgondische 50-plussers, die graag buiten zijn (fietsen, wandelen, watersport) en geïnteresseerd zijn in met name natuur en bijzondere geschiedenis. De opnames zijn gemaakt in de Maasheggen, bij Kasteel Tongelaar, bij De Heksenboom, in het Oorlogsmuseum, in vestingstad Grave en op de Kraaijenbergse Plassen.
De film wordt ingezet tijdens beurzen en evenementen waar deze doelgroep vertegenwoordigd is. Daarnaast wordt een selectie van de beelden binnenkort toegevoegd aan de website visitlandvancuijk.nl
Benieuwd naar de promotiefilm? Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=NSk7LlSd3uE

Bedankbijeenkomst vrijwilligers

Voor de promotie van het Land van Cuijk kan het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk een beroep doen op een grote groep van vrijwilligers. Zij staan namens het Land van Cuijk op beurzen en evenementen of leiden bezoekers rond in hun omgeving.
De beursvrijwilligers en Groeters hebben ook in het afgelopen jaar weer veel (potentiële) bezoekers enthousiast gemaakt over het Land van Cuijk.
Het Regionaal Bureau voor Toerisme heeft de beursvrijwilligers en de Groeters onlangs uitgenodigd voor de jaarlijkse ‘bedankbijeenkomst’. Ditmaal ontvangen we de vrijwilligers in Mill, waar ze onder leiding van gidsen een wandeling maken langs de Sporen van de Oorlog in Mill en aansluitend gezamenlijk lunchen in Grandcafe ’t Centrum in Mill.