Online presentatie gemist?

Heb je vanochtend de online presentatie van ons campagneconcept gemist? Geen probleem. Stuur een mail naar info@rbtlandvancuijk.nl en wij sturen jou de presentatie graag alsnog toe.
Vragen of suggesties naar aanleiding van de presentatie? Ook die kunnen het beste worden gemaild naar info@rbtlandvancuijk.nl Wij verzamelen alle vragen en opmerkingen en zullen ze zoveel mogelijk in één document beantwoorden. Dat document komt uiterlijk begin volgende week beschikbaar.

Meer fietsers en wandelaars naar Land van Cuijk

Zoals al gemeld in een van onze vorige nieuwsbrieven registreert VisitBrabant Routebureau nu al veel meer fietsers en wandelaars dan in voorgaande jaren.
De verwachting is dan ook dat die aantallen nog verder zullen groeien de komende maanden. Graag delen we daarom 5 inspirerende tips van het Routebureau hoe jij als ondernemer fietsers en wandelaars kunt faciliteren en daarmee jezelf ‘op de kaart’ zet om jouw locatie aan te doen:
 
1. laat zien welke fiets- en wandelroutes vlak bij je locatie liggen.
Zet de gratis interactieve routekaart (https://partners.visitbrabant.com/diensten-visitbrabant/routebureau/routekaart-op-je-website) van VisitBrabant Routebureau op je website. Jouw locatie komt in het midden van de kaart te staan.
 
2. zorg voor actuele fiets- en wandelkaarten van Brabant. Bestel nu bij VisitBrabant minimaal 60 fiets en/of wandelkaarten en je ontvangt 25% extra kaarten, plus een gratis display (op=op). Bestel de kaarten snel, dan heb je ze uiterlijk 7 juni 2020 in huis. 
Bestel ze via https://partners.visitbrabant.com/diensten-visitbrabant/routebureau/routekaarten
 
3. heb je eerder wandelkaarten via VisitBrabant Routebureau besteld? Je kunt de wandelknooppuntkaarten uit 2018 nu gratis omruilen voor actuele kaarten uit 2020. Zie daarvoor het bestelformulier en de instructies op hun site: https://partners.visitbrabant.com/diensten-visitbrabant/routebureau/omruilactie-wandelkaarten-2020
‚Äč
4. ontvang gratis ‘Veilig fietsen en wandelen’ posters met tips om veilig te fietsen en te wandelen. Zo laten we zien dat iedereen welkom is om, op een verantwoorde manier, te genieten van routes in Brabant.
Je bestelt ze via  https://partners.visitbrabant.com/diensten-visitbrabant/routebureau/bestel-gratis-geniet-veilig-van-routes-in-brabant-posters
 
5. inspireer je gasten met een fiets- of wandelroute in je omgeving. Je eigen belevingsroute professioneel ingetekend en vormgegeven in een routeflyer, om mee te geven aan je gasten. 
Kijk voor meer informatie over de ‘kaart op maat’ op https://partners.visitbrabant.com/diensten-visitbrabant/routebureau/kaartendienst/kaart-op-maat

Promotiemateriaal nodig?

Nu de meeste toeristische accommodaties en bestemmingen weer open mogen én gaan, wordt de vraag naar promotiemateriaal weer actueel.
Wil je Land van Cuijk Magazines hebben om aan jouw gasten uit te delen? Heb je behoefte aan handige Fiets & Wandelrouteboekjes? Of wil je plattegronden, met daar op ingetekend de toeristische bestemmingen in het Land van Cuijk, meegeven? Geef dan via info@rbtlandvancuijk.nl door hoeveel exemplaren je nodig hebt. Wij laten vervolgens weten waar en wanneer de materialen kunnen worden opgehaald.

Groeters in Overloon weer op pad

De Groeters in Overloon gaan vanaf maandag 1 juni a.s. weer op pad door Overloon met geinteresseerden. 
Op maandagen (om de 2 weken) vertrekken zij om 11.00 uur vanaf de Theobalduskerk in Overloon voor een wandeling door de geschiedenis. Deze duurt ca 2 uur. 
Voor iedereen die de omgeving liever per fiets verkent: vanaf maandag 8 juni, elke 2 weken, is er een fietstocht o.l.v een Groeter in en om Overloon. Deze start om 13.30 uur vanaf het Museumplein in Overloon. Deelnemers dienen hun eigen fiets mee te brengen. De tocht is 27 km en duurt 2 -3 uur.
Deelname is in beide gevallen gratis. (zie de Land van Cuijk Agenda voor de exacte data).