Online presentatie campagne Land van Cuijk

In samenwerking met creatieve partners Cybox en Di-visie en ondersteund door de vijf gemeenten werkt het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk aan een campagne, die laat zien waarom deze regio, juist in coronatijd, een aantrekkelijke reisbestemming is.
Nieuwsgierig naar hoe de toeristische campagne 'Land van Cuijk, hét geheim van Noord-Oost Brabant' er uit gaat zien en hoe ondernemers en organisaties erop kunnen aanhaken?
Op dinsdag 30 juni worden tijdens een webinar de campagneplannen nader toegelicht. De online presentatie begint om 11.00 uur en duurt maximaal een uur.
Aanmelden kan via info@rbtlandvancuijk.nl. De deelnemers ontvangen daags van tevoren een link waarmee zij de presentatie kunnen volgen.

‘Hier moet je zijn’

Zoals al eerder gemeld wordt de Land van Cuijkse campagne een variant op het landelijke thema ‘Hier moet je zijn’. Zowel nationaal (NBTC Holland Marketing) als provinciaal (VisitBrabant) worden initiatieven ontwikkeld om toeristen, die niet naar het buitenland willen, toch geïnteresseerd te krijgen om elders in Nederland op vakantie te gaan.
Het Land van Cuijk gaat ook actief aan de landelijke en de provinciale campagnes deelnemen, om zo een zo groot mogelijk bereik te realiseren. 

‘Hier moet je zijn in Brabant’

Afgelopen week is VisitBrabant de campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ gestart. De campagne moet Brabanders inspireren om ook de kleinere parels in eigen provincie te ontdekken en laat Nederlanders zien dat Brabant volop mogelijkheden biedt voor een weekendje weg of vakantie in eigen land. Lees meer op www.hiermoetjezijninbrabant.nl
Met het campagneteam van VisitBrabant zijn al afspraken gemaakt hoe in de komende weken ook extra aandacht kan worden gegeven aan de bezienswaardigheden van het Land van Cuijk.

Land van Cuijk op site Fiets-NL

Ook op andere platformen blijven we actief het Land van Cuijk promoten, zoals op de nieuwe site van Fiets-NL
We hebben de mogelijkheid gekregen om op de site, zonder verdere kosten, de bezienwaardigheden van onze regio onder de aandacht te brengen. Wij hebben die gelegenheid (uiteraard) aangegrepen.
FIETS-NL richt zich op iedereen die van fietsen houdt. In FIETS-NL vind je informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals productpresentaties, gadgets, onderhoudstips, lease constructies, dag-uitjes, bezienswaardigheden, toertochten en binnen- en buitenlandse vakanties.

Toeristen ondanks corona positief over Brabant

Hoe staan we er voor in Brabant? Welke bezoekers zijn geïnteresseerd om naar onze provincie te komen en wat willen ze hier doen en beleven? Die en veel meer vragen worden beantwoord in de nieuwste trendupdate van VisitBrabant: https://partners.visitbrabant.com/uploads/media/5eeb6eb48a6f1/visitbrabant-scenarios-en-reistrends-in-coronatijden-editie-15-juni-2020.pdf
VisitBrabant heeft ook onderzoek gedaan naar het effect van het coronavirus op de beeldvorming van Brabant als toeristische bestemming. Wat opvalt én geruststelt: bij 78% van de ondervraagden heeft de coronapandemie geen negatieve invloed op de bereidheid om naar Brabant te reizen.