Nederland vakantieland


De zomer is begonnen! En daar genieten we met volle teugen van, heerlijk in ons eigen land. Wij wensen u een onvergetelijke zomer met -letterlijk en figuurlijk- veel warmte!

Nieuwe wandelroute

De 3e dinsdag van juli staat altijd met hoofdletters in onze agenda. Nog steeds, want wat er ook gebeurt: die vierdaagseweek blijft speciaal. Voor onze vierdaagse-gasten-zonder-vierdaagse hebben we een nieuwe wandelroute uitgestippeld. Een mooie route van 20 kilometer door onze directe omgeving. Zonder publiek langs de route, wél met een kadootje in de vorm van een Duit t.a.v. € 12,50 die u kunt besteden bij Herberg 't Zwaantje in Mook. Zo tracteren wij u op iets lekkers na afloop. Bent u na de vierdaagseweek bij ons te gast? Natuurlijk ligt de route ook voor u klaar. We wensen u veel wandelplezier!

Alternatieve vierdaagse

Tip: de alternatieve vierdaagse. De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) lanceert een nieuwe Wandel.nl-app voor 21 t/m 24 juli, met een speciale routefunctie die in heel Nederland gebruikt kan worden. Op die manier kunnen niet alleen Vierdaagse-deelnemers meedoen, maar kan iedereen dit jaar de uitdaging aangaan, ook buiten de regio Nijmegen. Iets minder getraind dit jaar? Geen nood. De minimale afstand is 10 kilometer per dag, maximale afstand is 50 kilometer. Zonder feest onderweg, maar in alle rust genieten van ons land, op het tijdstip dat u zelf uit kiest. Deelname is gratis en deelnemers kunnen een bijzonder aandenken verdienen.

Fietsland

Nederland als vakantieland. Wij wisten het natuurlijk al lang, maar we hopen dat deze zomer nog meer mensen ontdekken hoe mooi en veelzijdig ons eigen land is. Varen, wandelen, fietsen: mogelijkheden genoeg, ook bij ons in de buurt. Wist u dat u in de directe omgeving een motorboot of sloep kunt huren? Zelf verhuren we fietsen (met 7 versnellingen). Ook de huur van een E-bike, scooter of mountainbike is mogelijk en deze kan zelfs voor de deur bezorgd worden. Misschien goed om te weten: wij werken hiervoor samen met Sanders Tweewielers uit Groesbeek. Zo weten we zeker dat u zorgeloos van de omgeving kunt genieten.

Hartelijke groeten,

Gaby & William Meeussen

P.S.    Er moet ons iets van het hart...

Reserveert u een verblijf met twee personen bij ons, dan krijgt u 10% korting. Nu merken we af en toe dat onze gasten op hun beurt weer gasten ontvangen. Natuurlijk vinden we het leuk als er meer mensen van ons park en onze omgeving genieten, maar we kunnen helaas geen korting geven wanneer er meer dan twee personen gebruik maken van de bungalow. Deze korting geldt alleen als er tijdens de gehele periode maximaal twee personen verblijven. Heeft u voor twee personen gereserveerd en krijgt u (onverwachts) gasten: deze zijn van harte welkom, maar laat het ons even weten.