Bescheiden campagne in najaar

In de nieuwsbrief van vorige week hebben we al gemeld wat de feitelijke resultaten (https://bit.ly/resultatenrbt) zijn van de campagne ‘Psst … hier moet je zijn’. Via sociale media, berichten in lokale en regionale kranten, Facebook-advertenties, een Roodtrip door de regio en een speciale Vakantiekrant hebben we in de maanden juli en augustus toerisme in het Land van Cuijk gepromoot.
Afgelopen week hebben we ook met onze partners Cybox en Di-visie de campagne geëvalueerd. Onze conclusie: we geven de campagne dit najaar en in het voorjaar van 2021 een vervolg. Uiteraard rekening houdend met de dan actuele coronamaatregelen.
De campagne van dit najaar krijgt, zeker in vergelijking met wat we in de zomermaanden hebben gedaan, een wat bescheidener karakter. Belangrijkste reden is dat de periode tot en met de herfstvakantie kort is en dat veel toeristische bedrijven en organisaties na de herfstvakantie hun activiteiten op een wat lager pitje zetten.
Wat gaan we wél doen? We zetten onze sociale media aanpak voort. Daarnaast gaan we na of we een, maximaal twee ‘mysterieuze activiteiten’ kunnen bedenken die passen bij het overkoepelende campagnethema ‘Land van Cuijk, hét geheim van Noordoost-Brabant’. Zodra de plannen daarvoor uitgewerkt zijn, komen we er graag op terug.

Extra impuls nodig?

Uit gesprekken met ondernemers weten we dat veel accommodaties tot en met de herfstvakantie goed bezet zijn. Ben je desalniettemin gebaat bij extra aandacht in de komende weken, bijvoorbeeld omdat er nog plekken of bedden beschikbaar zijn? Of omdat meer bezoekers wenselijk zijn? Stuur dan een mail naar info@rbtlandvancuijk.nl Wij delen jouw informatie vervolgens graag via onze steeds beter gelezen sociale media-account Groeten uit het Land van Cuijk. Hoe concreter jouw idee, voorstel of aanbieding, des te meer kans dat het gelezen wordt.

“Sehr schönes und abwechslungsreiches Gebiet”

Afgelopen weekeinde is het artikel verschenen dat Simone Gorosics heeft gemaakt naar aanleiding van haar driedaagse bezoek aan het Land van Cuijk. Simone Gorosics is een actieve blogster, met een eigen website. Haar website (www.Nach-Holland.de) wordt gemiddeld 100.000 keer per maand bekeken.
Gorosics heeft begin september overnacht in het City Resort Hotel in Mill en onder meer wandelingen gemaakt in de Maasheggen en de Staatsbossen. Daarnaast heeft ze een fietstocht gemaakt van Mill naar Grave en -via de Kraaijenbergse Plassen- naar Cuijk. Daar heeft zij onder meer de beeldentuin bezocht. Simone Gorosics en haar man hebben gegeten bij Restaurant London Street in Mill, Hotel De Bankier in Cuijk en op het terras van Colori in Grave. Verder hebben ze gebruik gemaakt van de Wellnessboot van City Resort.
Deze blogreis is mede mogelijk gemaakt door VisitBrabant.
Benieuwd naar het artikel? Kijk op https://www.nach-holland.de/nach-holland-blog/orte-und-events/799-abwechslungsreiche-tage-im-land-van-cuijk

Opnieuw blogster naar Land van Cuijk

Het Land van Cuijk is in trek bij reisbloggers die willen schrijven over opvallende, vaak nog onbekende bezienswaardigheden in Nederland.
Komend weekeinde komt Kirsten Bos van Whereshegoes.nl naar het Land van Cuijk.  Zij overnacht met haar man bij B&B De Kemp in Vortum-Mullem en maakt op de eerste dag een fietstocht door het zuidelijke deel van de Maasheggen, Overloon en -afhankelijk van het weer- Sint Anthonis. Op de tweede dag maakt zij met de rode Fiat 500, bekend van onze Roodtrip, van Oldtimerverhuur Mill een tocht door het noordelijke deel van het Land van Cuijk (Mill, Grave, Cuijk).

Kaartje sturen naar jouw gasten?

Nu de zomerperiode ten einde loopt, is het wellicht een leuk idee om jouw gasten een leuk kaartje te sturen. Zo’n onverwachte groet wordt zeker sympathiek gevonden én zorgt ervoor dat gasten nog positiever over jouw bedrijf en het Land van Cuijk gaan spreken.
Vind je dat ook een leuk idee en wil je graag gebruik maken van onze ansichtkaarten, met foto’s van de tien plekken waar de foto’s voor onze campagne zijn gemaakt? Laat het ons weten via info@rbtlandvancuijk.nl De kaarten worden gratis beschikbaar gesteld.