Vakantie, juist nu!


Vakantie? Nu? Ja, juist nu! Genieten van de herfst in een andere omgeving. Het bos is op zijn mooist en de dagen zijn nog lang genoeg voor een heerlijke fiets- of wandeltocht. Onderweg een lekkere coffee-to-go, want die vindt u echt niet alleen in de stad. 's Avonds trekt u de (nieuwe) gordijnen dicht en geniet u van rust en comfort. En u kunt heerlijk in uw bungalow uit-eten want veel horecabedrijven in de buurt bieden een mogelijkheid voor bezorgen of afhalen. Wij wensen u -ondanks de nodige beperkingen- een kleurrijke en gezonde herfst!

Rood met witte stippen

Hét symbool van de herfst. Rood met witte stippen, oftewel de vliegenzwam, is natuurlijk de klassieker. Maar hoe heten die anderen ook al weer? En waar vind je ze? Op de website van Natuurmonumenten staat een leuk overzicht met meer informatie. Er is ook een app (ObsIdentify) waarbij u een foto maakt, waarna de naam eruit rolt. Op zoek naar kabouters? Ook dat kan in de omgeving. Op zo'n 25 minuten rijden van onze parken, in Beek-Ubbergen, ligt een echte kabouterroute. Erg leuk met (klein)kinderen!

Alles en niets veranderd 

In 2020 veranderde er van alles, maar tegelijkertijd ook niets. Want mensen bleven behoefte houden aan vakantie. Aan het hoofd leeg maken en tot rust komen in een andere omgeving. Aan buitenlucht, aan zich verwonderen over de natuur. Aan wandelen en fietsen. Het zou ons niet verbazen als er nog nooit zoveel wandelkilometers zijn afgelegd als dit jaar. Bovendien hebben Nederlanders massaal hun eigen land herontdekt. En stiekem zijn wij daar een beetje trots op. Want wij wisten dat al veel langer.... ook in Nederland is het prima vakantie vieren!

Dat betekende helaas ook dat wij vaker dan voorgaande jaren 'nee' moesten zeggen, omdat onze bungalows allemaal bezet waren. We merken ook dat er eerder en meer geboekt wordt voor het voorjaar en de zomer van 2021. Als u echt in specifieke periode op vakantie wil, raden we u aan om niet lang te wachten met boeken. Als u voor 1 januari boekt, profiteert u bovendien van voordelige vroegboekkorting van 10% (m.u.v. de 4Daagseweek). U ziet deze korting zodra u een datum kiest en een reservering maakt. Als u ook in aanmerking komt voor de 2-persoons korting, dan geldt de hoogste korting (en voor vaste gasten combineren we deze tot 15%).

P.S. Wat ook niet veranderd is, zijn onze hygiene eisen. Schoonmaak staat bij Vakantie bij Meeussen altijd hoog in het vaandel en we besteden nu nog eens extra aandacht aan hygiene. Ook een volledig contactloos verblijf is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Hartelijke groeten,

Gaby & William Meeussen