LAATSTE KANS: schrijf in voor Land van Cuijk Magazine

Samen met partners Cybox en Vita Magazine biedt het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk een aantrekkelijk Land van Cuijk Promotiepakket 2018 aan.
Aantrekkelijk vanwege de combinatie van middelen (magazine, kaart, routeboekje en Facebook), maar ook aantrekkelijk vanwege de scherpe prijs. Voor meer informatie zie https://www.rbtlandvancuijk.nl/files/media/tariefkaart-2018.pdf
Ons aanbod geldt tot 24 januari 2018. Vanwege onze deelname aan drie grote consumentenbeurzen in het voorjaar (Gent, Utrecht en Kalkar) moet het Fiets- en Routeboekje, een van de drie middelen die wij -als onderdeel van het Promotiepakket-  maken, uiterlijk eind januari naar de drukker. 
Wilt u meedoen? Dat kan. Laat ons dan vóór 24 januari via info@rbtlandvancuijk.nl weten hoe u wilt meedoen. Wij nemen daarna graag contact met u op om de inhoud van de advertorial te bespreken. De deadline voor het aanleveren van teksten en afbeeldingen voor het Land van Cuijk Magazine is 23 februari.

Winactie tijdens Fiets- en Wandelbeurs

Bezoekers van de Fiets- en Wandelbeurzen in Gent (10 en 11 februari) en Utrecht (2, 3 en 4 maart) maken kans op een tweedaags ‘Een Goei Leven’-arrangement voor twee personen. Het arrangement is een van de prijzen in een wedstrijd, die door onze partner Routebureau Brabant wordt uitgeschreven. De twee beurzen trekken naar verwachting tussen 35.000 en 40.000 bezoekers.

Om de winactie en het Land van Cuijk onder de aandacht te brengen, wordt:

  • het Land van Cuijk expliciet en opvallend genoemd op een flyer, die in een oplage van 5000 exemplaren wordt verspreid;

  • het Land van Cuijk onder de aandacht gebracht in twee mailingsacties die na de beurzen door Routebureau Brabant worden uitgezet;

  • melding gemaakt van de winactie en de deelname van het Land van Cuijk in een nieuwsbrief die, voorafgaande aan de beurzen, naar het relatiebestand van Routebureau Brabant en VisitBrabant wordt verstuurd;

  • het aanbod van het Land van Cuijk toegelicht op de speciale winactiepagina op de website van VisitBrabant;

  • in de social media-uitingen rond de beurzen de winactie vermeld.

Grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes

Nog voor de zomer worden drie tot vijf grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes in het grensgebied gepromoot. Een aantal van deze routes, die agrifood als verbindend thema hebben, loopt ook door het Land van Cuijk en sluit aan op routes in Noord-Limburg en Kreis Kleve. Later dit jaar worden nog eens vijf tot zeven routes ontwikkeld.
De ontwikkeling van fiets- en wandelroutes vloeit voort uit het Euregionale programma Dynamic Borders. In Dynamic Borders werken onder meer de gemeenten Cuijk, Boxmeer, Gennep, Bergen, Goch en Weeze samen. Ook de provincies en de toeristische marketingorganisaties van de drie regio’s, waaronder het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, zijn betrokken bij Dynamic Borders. Het bevorderen van het grensoverschrijdende toerisme is van de drie programmapunten van het Euregionale programma.
Afgelopen donderdag werd in het gemeentehuis van Boxmeer een tussenstand van het driejarige programma gegeven. Daarbij werd ook het idee om grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes te ontwikkelen toegelicht. Wie de routes gaat verzamelen, maken en promoten wordt binnenkort bekend. 

Aftrap toeristisch seizoen op 26 maart

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk organiseert op maandagavond 26 maart een bijeenkomst voor onder meer toeristisch-recreatieve ondernemers en organisaties in het Land van Cuijk. Tijdens deze bijeenkomst wordt de aftrap gegeven voor het nieuwe toeristisch seizoen en worden onder meer het Land van Cuijk Magazine 2018 en de nieuwe Belevingskaart Land van Cuijk gepresenteerd. De beide promotiemiddelen worden ontwikkeld in samenwerking met Cybox internet en communicatie en Vita Magazine.
Verder geeft programmamanager Diana van Bokhoven een toelichting op het programma van Een Goei Leven voor 2018.
Het tijdstip en de locatie volgen nog, maar u kunt de datum alvast met potlood in uw agenda zetten.

U mist uw evenement in de agenda?

De Land van Cuijk Agenda (www.landvancuijk.nl/agenda) biedt een zo compleet mogelijk overzicht van de evenementen die in de komende periode in onze regio worden gehouden.  U mist uw evenement in de Land van Cuijk Agenda? Meld dan uw evenement aan via http://www.landvancuijk.nl/meedoen/evenement-aanmelden/