Extra energie!
 

Fluitende vogels, langere dagen, bomen in bloei, het eerste bezoek aan ijssalon Clevers... Inderdaad: het is voorjaar. Daar worden we blij van. Natuurlijk: we vinden oprecht dat ieder seizoen zijn charme heeft, maar het ontluikende voorjaar staat toch wel met stip op één als energie-booster. Trek die wandelschoenen uit de kast en haal de spinnenwebben van de fiets; we gaan naar buiten!

Nieuwe natuur

Onze omgeving is weer een mooi stuk natuur rijker. Aan de andere kant van de Sint Jansberg, richting Milsbeek, ligt een nieuw ontwikkeld natuurgebied: De Diepen / Koningsven. Een moerasgebied, aan de voet van het Duitse Reichswald, nabij pannenkoekenrestaurant De Diepen. Vanuit Plasmolen en Mook loopt u er zo naar toe. Er liggen een aantal mooie wandelroutes langs en naar toe. Laat u verrassen! 

Op zaterdag 18 mei organiseert Natuurmonument een bijzondere busexcursie langs dit gebied, de Sint Jansberg, de Mookerheide en jachtslot De Mookerheide. Als u dan toch hier bent... Ook leuk: een wandeling om vliegende herten te spotten, op 15 en 21 juni, eveneens georganiseerd door Natuurmonumenten.

Nieuwe vloeren & terrasmeubilair

We hadden de smaak te pakken. Na de nieuwe keukens hebben we nieuwe vloeren gelegd in onze Molendal-bungalows. Helemaal van deze tijd en erg sfeervol. Ook nieuw: het terrasmeubilair. De bestelling is geplaatst en binnenkort worden de stoelen en tafels geleverd. Laat die zon maar blijven schijnen!

Zin in vakantie?

Onze agenda voor de zomerperiode is al aardig gevuld. U bent nog steeds van harte welkom, maar wacht niet te lang met reserveren om teleurstellingen te voorkomen. In de periode van 29 april tot 27 mei hebben we nog een aantal bungalows vrij. En omdat wij het voorjaar in ons hoofd hebben, geven we op boekingen in deze periode maar liefst 20% korting. U kunt hier de beschikbaarheid bekijken.

 

Hartelijke groeten,
Gaby & William Meeussen