Coronakapsel

Hoe lang gaat dit nog duren? Ik heb nu al zes positieve columns geschreven over de crisis waarin we nu verkeren. Ik ben er echt zo klaar mee. Waar ik eerst nog kon genieten van de vele vogeltjes, van het even stilstaan en op adem komen, van de creativiteit om me heen, denk ik nu vooral: Ik wil weer gassen. Lees de hele column! 

Graafs Bevrijdingsfestival

Artiesten en Graafse lokale ondernemers organiseren samen met 0486tv een online Bevrijdingsfestival. Zomaar spontaan ontstaan, het idee om toch iets te organiseren rondom 75 jaar vrijheid in Nederland op Bevrijdingsdag 5 mei 2020. Stream je mee, met lokale hapjes en drankjes? Ik wil meer weten!

Moederdagontbijtje 

Vaders opgelet, deze keer zullen de kinderen geen knutsels van school meekrijgen ;) Gelukkig zijn er heel veel ondernemers die lekkere ontbijtjes thuis komen bezorgen. Zoals De Leuke Broeders uit Overloon: "Jij hebt natuurlijk de allerliefste, maar wij zetten graag alle moeders in het zonnetje. Wij verzorgen én bezorgen de ontbijtjes graag!" Check de actie

Archieven online

Dol op geschiedenis? Kun jij geen genoeg krijgen van pest, honger, oorlog, criminaliteit en geloof in Brabant? Goed nieuws: de eerste archieven van stads- en dorpsbesturen staan nu online! Méér dan 5.000 inventarisnummers gratis digitaal. Zo haal je heel eenvoudig een schat aan historische informatie via internet je computer binnen. Speur het hier!

Lokaal winkelen

Lokaal winkelen is altijd belangrijk. Maar in deze tijd, is het meer dan belangrijk. Het kan werkelijk het verschil maken. Wanneer we straks nog een winkelcentrum willen of uit eten kunnen gaan, is het dus enorm belangrijk om hen juist nu te steunen. Vrijwel ieder product of gerecht vind je ook in de regio. Kijk zelf maar!