Lieve gasten, wij missen jullie!

Het paasweekend staat voor de deur. Normaal gesproken betekent dat voor ons de opening van het seizoen. Het weekend waarin het voorjaar begint, de deur van onze receptie wagenwijd openstaat en iedereen fluitend in en uit loopt. Maar helaas is de wereld op dit moment niet normaal... 

Gelukkig is het voorjaar wel echt begonnen. De natuur laat zich gelukkig door niets of niemand leiden. En wij zijn gewoon geopend. Wij begrijpen heel goed dat een vakantie of weekend-weg anders is als horecabedrijven gesloten zijn, maar desondanks zien we onze gasten genieten. Van een lange wandeling, van zelf uitgebreid koken of een afgehaalde of bezorgde maaltijd, van de zon op het terras achter ons vakantiehuis, van samen zijn in een andere en rustige omgeving. Wij ontvangen u ook graag. De maatregelen zoals die thuis gelden, gelden ook bij ons. Normaliter besteden we al veel aandacht aan hygiëne en schoonmaken, maar daar hebben we nu nog meer aandacht voor. Kortom: u blijft van harte welkom. Laten we vooral genieten van wat wél mogelijk is. Ook onze receptie is natuurlijk gewoon bereikbaar. Dus als u meer wil weten over een vakantie in eigen land op een ander moment: bel gerust.

Wij hopen dat het goed met u gaat en wensen u een fijn paasweekend. Blijf gezond, probeer te blijven lachen en pas goed op uzelf en de mensen die u dierbaar zijn. Hopelijk zien we elkaar snel, in goede gezondheid!  

Hartelijke groeten,

Gaby & William Meeussen

P.S. Toch lekker eten...

Woont u in de buurt of bent u te gast en wilt u met Pasen (of op een ander moment) thuis uit eten? Kijk dan eens naar de asperges-voor-thuis van 't Zwaantje of naar de speciale thuis-menu van Glaswerk in Nijmegen. Aanraders, echt waar!