Broodje Aap

Ik ben een beelddenker. Bij de woorden Broodje Aap moet ik dan ook bijna huilen. En kotsen tegelijkertijd. Broodjeaapverhalen, fake news en life hacks allemaal vaak óf sensatiebelust, óf voor vage marketingdoeleinden óf bedoeld om verdeeldheid of verwarring te creëren.
Lees de hele column ...

Lezen in de zomer

Deze zomer nemen meer dan 4200 kinderen van 29 basisscholen in het Land van Cuijk en Maasduinen deel aan het zomerproject van BiblioPlus: ‘Duik met een boek de zomer in!’ Zij doen dit om hun leesniveau tijdens de vakantie op peil te houden. De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen. Meer weten?

Roepaen: Amy Winehouse Undercover

Zangeres Renske de Boer doet Amy werkelijk herrijzen en brengt samen met de band een indrukwekkende ode aan een even zo indrukwekkende artieste. Anders dan normaal, nu een Undercoversessie in een exclusieve setting; onder de avondzon op de binnenplaats van het klooster.
Meer weten?

Van Neerven SportQuiz

Met elkaar sporten en spelen hoort er gelukkig weer bij. Om alles weer een beetje op gang te krijgen en "samen lekker bezig zijn", organiseert Van Neerven een online SportQuiz. "Vanuit de studio in onze winkel. We streamen onszelf naar je toe. Aanmelden is niet nodig. Iedereen kan meedoen door in te loggen op ons YouTube kanaal.  Meer weten?

Maggie's Flock

Liefhebbers van Flogging Molly, Dropkick Murphys en The Pogues opgelet! Op 12 juli presenteert Roepaen een Irish afternoon met Maggie’s Flock. De zevenkoppige kudde brengt een stevig potje folkrock met humoristisch verhalende teksten over drank, chaos, moord en liefde. Vrolijke songs met catchy folktunes die over het publiek worden uitgestort. Meer weten?