Laatste Roodtrip uitgesteld naar 21 augustus

Vanwege de extreme warme weersomstandigheden is de Roodtrip van afgelopen zondag niet doorgegaan. De laatste etappe van onze zomertour door het Land van Cuijk vindt nu plaats op vrijdag 21 augustus. De Fiat-500 met onze vrijwilligers Helga en Sjaak stopt dan bij kasteel Tongelaar in Mill, in het centrum van Grave en bij camping ‘t Loo in Linden.
De Roodtrip kwam onlangs ook in Sint Anthonis langs. Het internetplatform samensintanthonis.nl besteedde er leuke aandacht aan:
https://samensintanthonis.nl/uitgelicht/psssthier-moet-je-zijn-roodtrip-in-sint-anthonis

‘Peperbussen’ in gemeente Cuijk

Het platform Cuijk Verrassend heeft op een originele wijze ingehaakt op onze regionale toeristische campagne. Op drie plekken in gemeente Cuijk (tegenover de schouwburg, bij ’t Wapen van Beers en bij watersportcamping ‘t Loo in Linden) zijn zogenaamde 'peperbussen' geplaatst. De verplaatsbare informatiezuilen zijn beplakt met wervende posters van zowel interessante bezienswaardigheden als van betrokken ondernemers. De posters worden wekelijks vervangen. De 'peperbussen' blijven in principe tot eind augustus staan.
De lokale inhaker op onze regionale campagne is een mooi voorbeeld van ‘samen kom je verder’. Zeker in deze voor veel ondernemers lastige coronatijd.
De ‘peperbussen’ zijn een idee van communicatiebureau Di-visie uit Cuijk, dat ook betrokken is bij onze toeristische campagne.

RBT vertegenwoordigd op de Landesgartenschau

Nog tot oktober wordt in Kamp-Lintfort in Duitsland (Niederrhein) de Landesgartenschau gehouden. Een grote tuinbeurs, vergelijkbaar met de Floriade. De kern van elke Landesgartenschau is het tonen van bloemen, tuinen en natuur. Mooi, trendy en toekomstgericht. Naast de verschillende tuinen die er te bezichtigen zijn, is er voor de bezoekers ook toeristische informatie over de omgeving verkrijgbaar. 

Vanuit het samenwerkingsverband Dynamic Borders (de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Goch, Weeze, Gennep en Bergen) is het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk met de samenwerkingspartners Niederrhein Tourismus en Visit Noordlimburg gedurende deze week, nog tot en met 15/8, vertegenwoordigd in het Niederrhein Paviljoen. Hier kunnen de gasten de 10 thematische wandel- en fietsknooppuntenroutes ophalen die wij gezamenlijk ontwikkelden in 2019.

De laatste Vakantiekranten…

We hebben nog een paar dozen met Vakantiekranten staan. Het zijn de laatste van de 10.000 kranten, die in de afgelopen weken via accommodaties, Toeristische Informatiepunten, winkels en tijdens de Roodtrip zijn verspreid.
Wil je nog Vakantiekranten uitdelen, stuur dan een bericht naar info@rbtlandvancuijk.nl
De Vakantiekrant biedt onder meer een overzicht van de activiteiten in het Land van Cuijk in juli en augustus. Die actualiteit brengt met zich mee dat de Vakantiekrant vanaf eind augustus niet meer wordt uitgereikt.
Benieuwd naar hoe de Vakantiekrant er uit ziet? Kijk op https://bit.ly/vakantiekrant2020

Promotiemiddelen blijven beschikbaar

Wat ook na augustus beschikbaar is én blijft:

  • het Land van Cuijk Magazine, in de vorm van een Reisgids;

  • routeboekjes met een selectie van interessante fiets- en wandelroutes in het Land van Cuijk;

  • plattegronden van het Land van Cuijk met daarop ingetekend de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de regio. 

Wil je graag promotiemateriaal uitdelen of begint de eigen voorraad te slinken? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk via info@rbtlandvancuijk.nl